8,9
Gemiddeld beoordeeld met een 8,9 op basis van 110 reviews
Van A tot Z geregeld tegen scherpe prijzen
Professionele en gediplomeerde verhuizers
Meer dan 40 jaar ervaring in de verhuisbranche

Verhuistips

/ Verhuistips


Verhuizen doen wij iedere dag. En net als u willen wij dat de verhuizing zo goed mogelijk verloopt Daarom geven wij u een aantal verhuistips, die ervoor zorgen dat de verhuizing voorspoedig verloopt.

Verhuisdozen

Voor het inpakken van uw inboedel krijgt u van ons verhuisdozen ter beschikking. Probeer alle kleine goederen in de verhuisdozen in te pakken. Wilt u er bij het inpakken van de dozen op letten dat de dozen aan de bovenkant nog goed gesloten kunnen worden. Dit maakt het laden van de inboedel een stuk prettiger. Uiteraard is dit niet altijd mogelijk. Dit is geen probleem als er maar niet te veel open dozen zijn. Op de dozen staan etiketten waarop u kunt schrijven wat er in de doos zit.

Tevens is het verstandig om op de doos te vermelden waar de doos moet komen te staan. Dat kunt u het beste doen door iedere kamer in het nieuwe huis een nummer of naam te geven . Op die manier weten wij waar de dozen komen te staan in het nieuwe huis. Voor breekbare zaken die niet in dozen passen, zoals spiegels en schilderijen, hebben wij speciale dozen mee. Deze breekbaren kunt u het beste op hun plaats laten staan / hangen.

De verhuizers hebben daar de oplossing voor.

Geweldige jongens! Vriendelijk en beleefd. Op de oude locatie was alles binnen 2 uur leeg! Prima geregeld. Echt een aanrader. Je kan precies aangeven wat je wel en wat je niet wil tijdens de verhuizing.

Anita uit Purmerend

Gemiddelde cijfer: 10,0

Geweldig wat een verhuizing. Ik zag er erg tegen op maar die jongenswaren geweldig, moet je zuinig op zijn.

M. uit Oosthuizen

Gemiddelde cijfer: 9,6

Goede werkers. Moesten wat meer lopen omdat bestrating voor pand nog niet klaar was, was geen probleem

Ronald uit Heerhugowaard

Gemiddelde cijfer: 8,9

© 2024 HUUR de VERHUIZER