8,9
Gemiddeld beoordeeld met een 8,9 op basis van 110 reviews
Van A tot Z geregeld tegen scherpe prijzen
Professionele en gediplomeerde verhuizers
Meer dan 40 jaar ervaring in de verhuisbranche

Particulier

/ Particulier


Particuliere verhuizing

Wij begrijpen dat verhuizen voor de meeste mensen geen pretje is. HUURdeVERHUIZER kan het verhuizen voor u zo aangenaam mogelijk maken.

Elke particuliere verhuizing die we uitvoeren begint daarom met een vrijblijvend taxatie bezoek. Daarin spreken we duidelijk af wat u zelf wilt doen en wat wij voor u kunnen doen. Vervolgens ontvangt u onze offerte.

We kunnen alles voor u doen: van het inpakken en verhuizen van uw hele inboedel tot en met alles uitpakken en op de juiste plek neerzetten in uw nieuwe woning. Maar de verhuizing kan zich ook beperken tot slechts een aantal stukken meubilair. Wat wij ook overeenkomen, we gaan zorgvuldig om met uw eigendommen. Uiteraard is het ook mogelijk de demontage en montage van meubilair door ons uit te laten voeren. Voor dit alles worden enkel ervaren en gediplomeerde verhuizers ingezet.

Verhuistips particuliere verhuizingen

  1. Planning: Maak een planning van de verhuizing, van het inpakken van de spullen tot het regelen van de verhuizing zelf. Maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen en zet deze op volgorde van prioriteit.
  2. Sorteer je spullen: Voordat je begint met inpakken, sorteer je je spullen. Verzamel de spullen die je niet meer nodig hebt en doneer deze aan een goed doel.
  3. Verpakkingsmateriaal: Zorg ervoor dat je genoeg verpakkingsmateriaal hebt voor je spullen. Dit kan zijn: verhuisdozen, tape, bubble wrap, inpakpapier en etiketten.
  4. Labelen: label alle dozen met de inhoud en de kamer waarin de spullen moeten worden geplaatst.
  5. Vraag hulp: Huur een professioneel verhuisbedrijf in zoals Huur de Verhuizer.
  6. Hou rekening met de grootte van je nieuwe woning: Bekijk de afmetingen van je nieuwe woning en bepaal welke spullen wel of niet mee kunnen.
  7. Inventarislijst: Maak een inventarislijst van alle spullen die je verhuist. Dit is handig voor de verzekering en als er iets zoek raakt.
  8. Houd belangrijke spullen bij de hand: Bewaar belangrijke spullen zoals paspoorten, identiteitskaarten, sleutels en medicijnen bij de hand tijdens de verhuizing.
  9. Maak de woning schoon: Maak de oude woning schoon voordat je vertrekt. Dit is netjes voor de nieuwe bewoners.
  10. Meterstanden: Neem de meterstanden van gas, water en elektriciteit op voordat je vertrekt.

Geweldige jongens! Vriendelijk en beleefd. Op de oude locatie was alles binnen 2 uur leeg! Prima geregeld. Echt een aanrader. Je kan precies aangeven wat je wel en wat je niet wil tijdens de verhuizing.

Anita uit Purmerend

Gemiddelde cijfer: 10,0

Geweldig wat een verhuizing. Ik zag er erg tegen op maar die jongenswaren geweldig, moet je zuinig op zijn.

M. uit Oosthuizen

Gemiddelde cijfer: 9,6

Goede werkers. Moesten wat meer lopen omdat bestrating voor pand nog niet klaar was, was geen probleem

Ronald uit Heerhugowaard

Gemiddelde cijfer: 8,9