8,9
Gemiddeld beoordeeld met een 8,9 op basis van 110 reviews
Van A tot Z geregeld tegen scherpe prijzen
Professionele en gediplomeerde verhuizers
Meer dan 40 jaar ervaring in de verhuisbranche

Over ons

/ Over ons


Waarom de keuze voor Huur de Verhuizer

De meeste bedrijven leggen het accent op hoeveel jaar ze bestaan en al is dat vaak een geweldige prestatie, wij kijken liever naar hoeveel jaar ervaring er op uw verhuisdag aanwezig is. HUURdeVERHUIZER is een onderneming waar alles draait om kennis en ervaring. Zo beschikken Jacco en Alexander samen over meer dan 50 jaar verhuiservaring.

Alexander komt uit een echte verhuisfamilie; de familie Kleijn is namelijk al meer dan 100 jaar actief in de verhuiswereld. Beide hebben wij onze kennis van jongs af aan opgedaan bij diverse (erkende) verhuisbedrijven en binnen HUURdeVERHUIZER is al deze kennis nu gebundeld. Sinds 1903 werden de eerste verhuizingen door overgrootvader Hugo Kleijn uitgevoerd met paard en wagen, iets wat we ons in deze tijd bijna niet meer voor kunnen stellen. Na enige tijd maakten paard en wagen plaats voor de eerste vrachtwagens, waardoor de mogelijkheden in de verhuiswereld werden uitgebreid. De (boeken)kisten werden vervangen door verhuisdozen en het takelen werd in bijna alle gevallen vervangen door verhuisliften.

Nu, ruim honderd jaar later, wordt bij HUURdeVERHUIZER gebruik gemaakt van de meest moderne middelen, waardoor er op verhuisgebied niet veel onmogelijk is. Maar of het nu 1903 of 2018 is, de eerste of de vierde generatie, de passie en liefde voor het verhuisvak zijn in al die jaren onveranderd gebleven. Ons streven was, is en blijft om met betrokkenheid en vakmanschap te zorgen dat u als klant tevreden bent over de door ons uitgevoerde werkzaamheden.

Wij van HUURdeVERHUIZER zouden het dan ook zeer waarderen als wij de kans zouden krijgen onze vakkennis bij uw verhuizing in de praktijk te mogen brengen.

Immers, een tevreden klant is voor ons natuurlijk de beste reclame

Geweldige jongens! Vriendelijk en beleefd. Op de oude locatie was alles binnen 2 uur leeg! Prima geregeld. Echt een aanrader. Je kan precies aangeven wat je wel en wat je niet wil tijdens de verhuizing.

Anita uit Purmerend

Gemiddelde cijfer: 10,0

Geweldig wat een verhuizing. Ik zag er erg tegen op maar die jongenswaren geweldig, moet je zuinig op zijn.

M. uit Oosthuizen

Gemiddelde cijfer: 9,6

Goede werkers. Moesten wat meer lopen omdat bestrating voor pand nog niet klaar was, was geen probleem

Ronald uit Heerhugowaard

Gemiddelde cijfer: 8,9