8,9
Gemiddeld beoordeeld met een 8,9 op basis van 110 reviews
Van A tot Z geregeld tegen scherpe prijzen
Professionele en gediplomeerde verhuizers
Meer dan 40 jaar ervaring in de verhuisbranche

Verhuisbedrijf Heerhugowaard

/ Verhuisbedrijf Heerhugowaard


Professioneel verhuisbedrijf Heerhugowaard

Verhuizen is voor veel mensen een ingrijpende gebeurtenis. Verhuizen is niet iets wat je zomaar doet, er komt veel werk bij kijken. En omdat er veel werk bij komt kijken vergeten mensen snel iets van wat er nog geregeld moet worden. Maar voor het team van HUURdeVERHUIZER is dat geen enkel probleem, dit is waar ons team in gespecialiseerd is.

HUURdeVERHUIZER weet tot in de detail wat er geregeld moet worden zodat u snel kan genieten van uw nieuwe woning.

Bekijk ook onze referentie voor het verhuizen van mensen uit Heerhugowaard: Lees de reviews

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Huur de Verhuizer is een verhuisbedrijf uit de regio Heerhugowaard, dat niet alleen op de zakelijke markt actief is maar ook op de particuliere markt. Wij kunnen u goed van dienst zijn bij uw bedrijfsverhuizing, we zullen dan samen met u een plan maken voor de aankomende verhuizing, hierin is het belangrijk dat er een specialist helpt met de voorbereidingen want alles moet tot in de detail voorbereid worden. Bij HUURdeVERHUIZER met ruim 60 jaar ervaring bent u op het gebied van verhuizen en advies op het juiste adres.

Hebt u opslagruimte tekort, geen probleem?

Voor de zakelijke en particuliere verhuizingen komt het wel eens voor dat er door het werk niet meteen alle meubels / inboedels meegenomen kunnen worden, waardoor niet alle kasten ect. in één keer kunnen worden meegenomen. HUURdeVERHUIZER heeft daar een oplossing voor. Het is bij ons mogelijk om tijdelijke opslagruimte te huren waarin uw spullen veilig opgeslagen staan voor een desgewenst tijdsbestek. In de periode van opslag hoeft u zich geen zorgen te maken over uw meubels en heeft u alle tijd om alles piekfijn af te werken. Heeft u hierover vragen dan vernemen we dat graag, onze medewerkers helpen u graag verder.

Internationaal verhuizen

Iedere verhuizing brengt een hoop stress met zich mee, alleen al wanneer u gaat verhuizen naar één huis verderop in de straat. Laat staan als u van plan bent om te verhuizen naar het buitenland. Onze taxateurs kunnen u precies vertellen waar u op moet letten en wat er nog geregeld moet worden voor de verhuizing. Bij ons weet u precies waar u staat en wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, ook al verhuisd u naar de andere kant van de wereld.

Eigen transport

Bij een verhuizing is er een cruciaal punt dat meestal niet geheel duidelijk is. Vaak moet u zelf opzoek gaan naar transport omdat vele bedrijven dit niet leveren. Bij HUURdeVERHUIZER is dit geen punt wij verzorgen zelf ons eigen transport. Dit is niet alleen makkelijker voor u maar dit kost u geen extra tijd om opzoek te gaan naar een geschikte transporteur. Bij ons hoeft u niets te doen, wij doen het voor u.

Wat maakt ons zo bijzonder?

Wij zijn niet zomaar verhuispartners want wij durven te zeggen dat wij het beste verhuisbedrijf zijn die u in Nederland zult vinden. Wat ons zo bijzonder maakt is dat wij luitsteren naar de mensen wat zijnu precies willen en dankzij onze kennis van meer dan 60 jaar kunnen wij daarin bijsturen waar nodig. Het verhuizen van de inboedel kost altijd veel tijd, wij zorgen er voor u zo spoedig mogelijk te helpen. Stuurt u ons uw aanvraag dan zullen wij binnen een aantal uur contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. De betrouwbaarste verhuispartners vindt u enkel bij ons HUURdeVERHUIZER

Vraag uw gratis offerte aan!

Hebt u plannen om te verhuizen, aarzel dan niet om aan Huur de Verhuizer een offerte aan te vragen via deze website. Wij nemen zo snel mogelijk contact op en  geven een prijsindicatie.  Deze prijsindicatie wordt dan automatisch de afgesproken prijs. Gemaakte afspraken zijn bij ons heilig!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Getagd “verhuisbedrijf heerhugowaard”, “verhuizers heerhugowaard”,

Geweldige jongens! Vriendelijk en beleefd. Op de oude locatie was alles binnen 2 uur leeg! Prima geregeld. Echt een aanrader. Je kan precies aangeven wat je wel en wat je niet wil tijdens de verhuizing.

Anita uit Purmerend

Gemiddelde cijfer: 10,0

Geweldig wat een verhuizing. Ik zag er erg tegen op maar die jongenswaren geweldig, moet je zuinig op zijn.

M. uit Oosthuizen

Gemiddelde cijfer: 9,6

Goede werkers. Moesten wat meer lopen omdat bestrating voor pand nog niet klaar was, was geen probleem

Ronald uit Heerhugowaard

Gemiddelde cijfer: 8,9

© 2023 HUUR de VERHUIZER