• 072-820 03 86
  • 0229 - 820 397
8,9
Gemiddeld beoordeeld met een 8,9 op basis van 110 reviews
Van A tot Z geregeld tegen scherpe prijzen
Professionele en gediplomeerde verhuizers
Meer dan 40 jaar ervaring in de verhuisbranche

Verhuisbedrijf Purmerend

/ Verhuisbedrijf Purmerend


Een verhuisbedrijf te Purmerend waar kwaliteit voorop staat, Huur de Verhuizer.nl!

Verhuisbedrijf Purmerend (huurdeverhuizer.nl) is uw betrouwbare partner als het gaat om verhuizen.

Wij zijn een professioneel bedrijf, dat gevestigd is in Broek op Langedijk, en verzorgen uw complete verhuizing van A naar B. Voor elke soort verhuizing, biedt Verhuisbedrijf Purmerend (huurdeverhuizer.nl) u de oplossing. Een nationale of internationale verhuizing? Verhuizing van senioren of studenten? Zakelijk of particulier? Noem het maar op, alles is bij Verhuisbedrijf Purmerend mogelijk. En dat allemaal, voor een uiterst scherpe prijs.

Door onze dienstverlening, heeft u geen omkijken meer naar uw verhuizing!
Huur de verhuizer.nl, al meer dan 60 jaar ervaring

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Huur de Verhuizer.nl (Verhuisbedrijf Purmerend) heeft al meer dan 60 jaar ervaring met verhuizingen. Hierdoor weten wij precies hoe wij uw belangrijke eigendommen zo snel mogelijk, maar natuurlijk ook heel voorzichtig, kunnen verhuizen naar uw nieuwe locatie. Dienstverlening en klantvriendelijkheid staan bij ons altijd voorop. En omdat al onze chauffeurs specifieke opleidingen op het gebied van verhuizingen hebben gevolgd, biedt Verhuisbdrijf Purmerend u de vakkundigheid die u zoekt.

Alles is mogelijk

Bij Verhuisbedrijf Purmerend is de klant koning en komen wij u graag tegemoet in de wensen die u heeft. Ook wanneer dat hele specifieke wensen zijn. Dit doen wij, door u voor een zeer scherpe prijs een op maat gemaakte verhuizing aan te bieden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld niet alleen uw goederen vervoeren, maar ook de goederen voor u opslaan. Daarnaast is Verhuisbedrijf Purmerend zeer flexibel en snel beschikbaar. Heeft u Verhuisbedrijf Purmerend met spoed nodig, dan kunnen wij u in de meeste gevallen zelfs meteen helpen.

Verhuisbedrijf Purmerend bespaart u de moeite

Met de volledige service van Verhuisbedrijf Purmerend, heeft u helemaal geen omkijken meer naar uw verhuizing. Wij pakken dan namelijk al uw goederen voor u in en zorgen er tevens voor, dat alles veilig op uw nieuwe adres aankomt. Daarnaast kan Verhuisbedrijf Purmerend ook op het nieuwe adres de inboedel weer voor u uitpakken, op de juiste plek zetten en desgewenst voor u monteren. Maar ook wanneer u zelf het inpakken regelt en uitsluitend vervoer nodig heeft, kunt u bij Verhuisbedrijf Purmerend terecht.

Een inventarisatie van uw inboedel en wensen

Wilt u van de service van Verhuisbedrijf Purmerend gebruikmaken, dan komt een van onze experts eerst bij u langs op locatie om een inventarisatie van uw inboedel te maken. Ook worden dan meteen uw wensen besproken en wordt u geïnformeerd over de verzekering tijdens de verhuizing. Hierna maakt Verhuisbedrijf Purmerend een offerte voor u op, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Deze offerte is volledig toegespitst op uw persoonlijke wensen.

Verhuizing van uw goederen door Verhuisbedrijf Purmerend (huurdeverhuizer.nl)

Gaat u akkoord met onze offerte, dan krijgt u van ons nog een schriftelijke bevestiging van de gemaakte afspraken. Hiermee wordt voorkomen, dat er onduidelijkheden over het verhuisproces zijn ontstaan of afspraken niet geheel juist zijn vastgelegd. Is de verhuisdag aangebroken, dan komen wij natuurlijk bij u langs om te verhuizen. Ook op dat moment, kunt u ons nog instructies of aanwijzingen geven met betrekking tot de verhuizing van uw goederen. Zo weet u zeker dat alles geheel naar wens gaat.

Opslag van uw goederen door Verhuisbedrijf Purmerend

Wilt u niet meteen uw goederen verhuizen, maar ze bijvoorbeeld eerst opslaan? Dan kunt u ook bij Verhuisbedrijf Purmerend terecht. Zo bieden wij u de mogelijkheid om uw verhuizing alvast op voorhand te regelen terwijl bijvoorbeeld de oplevering van uw nieuwe woning of kantoorpand nog niet helemaal vast staat. Zelfs tot kort voor de geplande verhuizing, kunnen wij nog de benodigde opslag voor u regelen. Wilt u helemaal niet verhuizen, maar heeft u slechts tijdelijk opslagruimte nodig? Ook daarvoor staan wij geheel tot uw beschikking.

Eigen transport

Verhuisbedrijf Purmerend beschikt over eigen transport mogelijkheden. Omdat wij hierdoor niet afhankelijk zijn van de transportmogelijkheden van derden, kunnen wij de kosten van het vervoer uiterst laag houden. Dit merkt u vervolgens weer in de kosten van uw verhuizing.

Neem geheel vrijblijvend contact op

Wilt u ook weten wat Verhuisbedrijf Purmerend voor u kan betekenen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken, zodat wij u direct te woord kunnen staan. Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen. Wij zorgen er dan voor, dat er zo snel mogelijk contact met u wordt opgenomen.

Graag zien wij ook u als klant bij Verhuisbedrijf Purmerend (huurdeverhuizer.nl) Want wij besparen u de moeite!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Geweldige jongens! Vriendelijk en beleefd. Op de oude locatie was alles binnen 2 uur leeg! Prima geregeld. Echt een aanrader. Je kan precies aangeven wat je wel en wat je niet wil tijdens de verhuizing.

Anita uit Purmerend

Gemiddelde cijfer: 10,0

Geweldig wat een verhuizing. Ik zag er erg tegen op maar die jongenswaren geweldig, moet je zuinig op zijn.

M. uit Oosthuizen

Gemiddelde cijfer: 9,6

Goede werkers. Moesten wat meer lopen omdat bestrating voor pand nog niet klaar was, was geen probleem

Ronald uit Heerhugowaard

Gemiddelde cijfer: 8,9

© 2019 HUUR de VERHUIZER