8,9
Gemiddeld beoordeeld met een 8,9 op basis van 110 reviews
Van A tot Z geregeld tegen scherpe prijzen
Professionele en gediplomeerde verhuizers
Meer dan 40 jaar ervaring in de verhuisbranche

Verhuisbedrijf Purmerend

/ Verhuisbedrijf Purmerend


Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Purmerend? Zoek dan niet verder, want bij HUURdeVERHUIZER.nl staat kwaliteit voorop. Wij zijn uw betrouwbare partner als het gaat om verhuizen, met meer dan 60 jaar ervaring in de branche.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ons professionele verhuisbedrijf is gevestigd in Alkmaar, maar wij verzorgen verhuizingen van A naar B door heel Nederland en zelfs internationaal. Of u nu een nationale of internationale verhuizing nodig heeft, als senioren, studenten, zakelijke klant of particulier, bij verhuisbedrijf Purmerend hebben wij de oplossing voor u. We bieden een breed scala aan verhuisdiensten om aan al uw specifieke behoeften te voldoen.Met onze dienstverlening heeft u geen omkijken meer naar uw verhuizing. Onze klantgerichte aanpak en uitstekende service hebben geleid tot positieve reviews van tevreden klanten. Wij nemen de zorg uit handen, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

Betrouwbare partner

Met onze dienstverlening heeft u geen omkijken meer naar uw verhuizing. Onze klantgerichte aanpak en uitstekende service hebben geleid tot positieve reviews van tevreden klanten. Wij nemen de zorg uit handen, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

Bij HUURdeVERHUIZER.nl hebben we een team van ervaren verhuizers die specifieke opleidingen hebben gevolgd om uw eigendommen met zorg te verhuizen. U kunt vertrouwen op onze expertise en vakmanschap.

Wij streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen. Bij Huur de Verhuizer Purmerend is de klant koning. Naast het vervoeren van goederen, bieden wij ook opslagmogelijkheden. Wij zijn flexibel en snel beschikbaar, zodat we aan uw planning kunnen voldoen.

Volledige service

Met onze volledige service heeft u geen omkijken naar uw verhuizing. Onze verhuizers pakken alles voor u in, zorgen voor een veilig transport naar uw nieuwe adres en kunnen zelfs het uitpakken en plaatsen van de goederen op de juiste plek verzorgen. U heeft ook de mogelijkheid om zelf in te pakken en alleen het vervoer door ons te laten regelen.

Voordat we aan de verhuizing beginnen, komt onze taxateur bij u langs om een inventarisatie te maken van uw inboedel. Hierbij bespreken we ook uw specifieke verhuiswensen en informeren we u over de verzekering tijdens de verhuizing. Op basis hiervan ontvangt u een offerte op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Zodra u akkoord gaat met onze offerte, bevestigen wij de gemaakte afspraken. Op de verhuisdag zelf staan onze verhuizers voor u klaar en luisteren we graag naar eventuele instructies die u heeft. We streven ernaar om uw verhuizing geheel naar wens te laten verlopen.

Als het niet mogelijk is om uw goederen direct te verhuizen, bieden wij ook opslagmogelijkheden aan. Of het nu gaat om tijdelijke opslag of langdurige opslag, wij kunnen u van dienst zijn

Neem geheel vrijblijvend contact op

Wilt u ook weten wat Verhuisbedrijf Purmerend voor u kan betekenen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken, zodat wij u direct te woord kunnen staan. Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen. Wij zorgen er dan voor, dat er zo snel mogelijk contact met u wordt opgenomen.

Graag zien wij ook u als klant bij Verhuisbedrijf Purmerend (huurdeverhuizer.nl) Want wij besparen u de moeite!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Getagd
,
,

Geweldige jongens! Vriendelijk en beleefd. Op de oude locatie was alles binnen 2 uur leeg! Prima geregeld. Echt een aanrader. Je kan precies aangeven wat je wel en wat je niet wil tijdens de verhuizing.

Anita uit Purmerend

Gemiddelde cijfer: 10,0

Geweldig wat een verhuizing. Ik zag er erg tegen op maar die jongenswaren geweldig, moet je zuinig op zijn.

M. uit Oosthuizen

Gemiddelde cijfer: 9,6

Goede werkers. Moesten wat meer lopen omdat bestrating voor pand nog niet klaar was, was geen probleem

Ronald uit Heerhugowaard

Gemiddelde cijfer: 8,9

© 2024 HUUR de VERHUIZER