8,9
Gemiddeld beoordeeld met een 8,9 op basis van 110 reviews
Van A tot Z geregeld tegen scherpe prijzen
Professionele en gediplomeerde verhuizers
Meer dan 40 jaar ervaring in de verhuisbranche

Verhuisbedrijf Purmerend

/ Verhuisbedrijf Purmerend


Een verhuisbedrijf in Purmerend waar kwaliteit voorop staat HUURdeVERHUIZER.nl

Ons verhuisbedrijf is uw betrouwbare partner als het gaat om verhuizen.

Wij zijn een professioneel verhuisbedrijf, dat gevestigd is in Alkmaar. Wij verzorgen uw verhuizing van A naar B. Voor elke verhuizing biedt verhuisbedrijf Purmerend u de oplossing. Een nationale of internationale verhuizing? Verhuizingen van senioren of studenten? Zakelijk of particulier?  Benoem het allemaal maar, alles is mogelijk.

Door onze dienstverlening, heeft u geen omkijken meer naar uw verhuizing: Lees onze reviews!

HUURdeVERHUIZER al meer dan 60 jaar ervaring

Vraag een vrijblijvende offerte aan

HUURdeVERHUIZER heeft al meer dan 60 jaar ervaring met verhuizen. Hierdoor weten wij precies hoe wij belangrijke eigendommen zo snel mogelijk en uiteraard met zorg kunnen verhuizen naar de nieuwe locatie. Dienstverlening en klantvriendelijkheid staan bij ons altijd voorop. Mede omdat al onze chauffeurs specifieke opleidingen op het gebied van verhuizen hebben gevolgd. Wij bieden u de vakkundigheid die u zoekt.

Alles is mogelijk

Bij Huur de Verhuizer Purmerend is de klant koning en komen wij, u graag tegemoet in de wensen die u heeft. Ook wanneer er specifieke wensen zijn. Zo kunnen wij niet alleen goederen vervoeren, maar ook de goederen voor u opslaan. Daarnaast zijn wij zeer flexibel en snel beschikbaar.

Verhuisbedrijf Purmerend bespaart u de moeite

Met onze volledige service heeft u helemaal geen om kijken naar uw verhuizing. Wij pakken dan alles voor u in en zorgen er tevens voor dat alles veilig op uwnieuwe adres aankomt.  Daarnaast kunnen wij ook alles voor u uitpakken en op de juiste plek neerzetten op het nieuwe adres. Uiteraard is het ook mogelijk om het zelf in te pakken en dat wij uitsluitend het vervoer regelen.

Een inventarisatie van uw inboedel en wensen

Wilt u van de verhuisservice gebruik maken? Dan komt onze taxateur bij u langs op locatie om een inventarisatie te maken van uw inboedel. Ook worden dan meteen uw verhuis wensen besproken en wordt u geïnformeerd over de verzekering tijdens de verhuizing. Aansluitend maakt de taxateur een offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent. Deze offerte is volledig op uw persoonlijke wensen gemaakt.

Verhuizing van uw goederen

Gaat u akkoord met onze offerte, dan krijgt u een bevestiging van de gemaakte afspraken.  Is de verhuisdag aangebroken, dan komen wij natuurlijk bij u langs om te verhuizen. Op het moment van de verhuizing kunt u ons nog instructies of aanwijzingen geven. Zodat u zeker weet dat alles geheel naar wens verloopt.

Opslag van uw goederen

Is het niet mogelijk om meteen de goederen te verhuizen? Dan bieden wij de mogelijkheid tot opslag. Ook als het de bedoeling is om niet te verhuizen maar slechts tijdelijke opslagruimte nodig is.

Eigen transport

Verhuisbedrijf Purmerend beschikt over eigen transport mogelijkheden. Omdat wij hierdoor niet afhankelijk zijn van de transportmogelijkheden van derden, kunnen wij de kosten van het vervoer uiterst laag houden. Dit merkt u vervolgens weer in de kosten van uw verhuizing.

Neem geheel vrijblijvend contact op

Wilt u ook weten wat Verhuisbedrijf Purmerend voor u kan betekenen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken, zodat wij u direct te woord kunnen staan. Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen. Wij zorgen er dan voor, dat er zo snel mogelijk contact met u wordt opgenomen.

Graag zien wij ook u als klant bij Verhuisbedrijf Purmerend (huurdeverhuizer.nl) Want wij besparen u de moeite!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Getagd
“verhuisbedrijf Purmerend”,
“verhuizer purmerend”,

Geweldige jongens! Vriendelijk en beleefd. Op de oude locatie was alles binnen 2 uur leeg! Prima geregeld. Echt een aanrader. Je kan precies aangeven wat je wel en wat je niet wil tijdens de verhuizing.

Anita uit Purmerend

Gemiddelde cijfer: 10,0

Geweldig wat een verhuizing. Ik zag er erg tegen op maar die jongenswaren geweldig, moet je zuinig op zijn.

M. uit Oosthuizen

Gemiddelde cijfer: 9,6

Goede werkers. Moesten wat meer lopen omdat bestrating voor pand nog niet klaar was, was geen probleem

Ronald uit Heerhugowaard

Gemiddelde cijfer: 8,9

© 2023 HUUR de VERHUIZER