8,9
Gemiddeld beoordeeld met een 8,9 op basis van 110 reviews
Van A tot Z geregeld tegen scherpe prijzen
Professionele en gediplomeerde verhuizers
Meer dan 40 jaar ervaring in de verhuisbranche

Zakelijk

/ Zakelijk


Stilstand is achteruitgang

Iedere dag dat uw bedrijf niet productief is kost geld. Bij een bedrijfsverhuizing is het daarom van groot belang dat de verhuizing zo snel en efficiënt mogelijk wordt uitgevoerd. HUURdeVERHUIZER heeft de kennis, ervaring, connecties en het verhuismaterieel om uw bedrijfsverhuizing tot in de puntjes te verzorgen.

Verhuisadviseur

Het transporteren van bedrijfs- en productiemiddelen vormt slechts een deel van het totale verhuisproces. Er komt veel meer bij kijken: inpakken van de administratie en archieven, demonteren van meubilair en vele andere zaken. Sommige spullen moeten direct weer beschikbaar zijn op de plaats van bestemming. Denk bijvoorbeeld aan de lopende administratie. HUURdeVERHUIZER is de rechterhand voor uw bedrijfsverhuizing.

Intern en extern verhuizen

Daarbij maakt het niet uit of de verhuizing een gevolg is van een interne reorganisatie of dat u uw bedrijf verplaatst naar een andere vestiging. HUURdeVERHUIZER helpt daarbij: wij demonteren en monteren de werkplekken, verzorgen de afvoer van overtollig meubilair, dragen zorg voor het vervoer van de archieven en vele andere zaken. Laat het verhuizen over aan ons, dan kunnen uw mensen verder met hun eigen werkzaamheden.

Geweldige jongens! Vriendelijk en beleefd. Op de oude locatie was alles binnen 2 uur leeg! Prima geregeld. Echt een aanrader. Je kan precies aangeven wat je wel en wat je niet wil tijdens de verhuizing.

Anita uit Purmerend

Gemiddelde cijfer: 10,0

Geweldig wat een verhuizing. Ik zag er erg tegen op maar die jongenswaren geweldig, moet je zuinig op zijn.

M. uit Oosthuizen

Gemiddelde cijfer: 9,6

Goede werkers. Moesten wat meer lopen omdat bestrating voor pand nog niet klaar was, was geen probleem

Ronald uit Heerhugowaard

Gemiddelde cijfer: 8,9