8,9
Gemiddeld beoordeeld met een 8,9 op basis van 110 reviews
Van A tot Z geregeld tegen scherpe prijzen
Professionele en gediplomeerde verhuizers
Meer dan 40 jaar ervaring in de verhuisbranche

Verhuisbedrijf Hoorn

/ Verhuisbedrijf Hoorn


Uw verhuisbedrijf voor snelle en betrouwbare verhuizingen

Beste keuze voor een verhuisbedrijf in de regio Hoorn

Verhuizen is voor u misschien een klus waar u tegenop ziet. Maar met een goede voorbereiding, de juiste verhuistips en jarenlange ervaring van ons verhuisbedrijf  in de regio Hoorn is het al een heel ander verhaal en wordt uw verhuizing zeker een succes!

Lees hier alle informatie die u nodig heeft als u een verhuizing gaat regelen en een betrouwbare verhuizer zoekt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Het kiezen van een verhuisbedrijf, tips en aanbevelingen

Als u gaat zoeken naar een verhuisbedrijf in uw regio, kunt u vele offertes aanvragen en vergelijken. Wat belangrijk is dat u let op keurmerken voor Nederlandse verhuizers en project- buitenlandse verhuizingen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan als het gaat om de algemene voorwaarden of de verzekering van goederen. Wanneer u goed voorbereidt bent, kunt u veel geld besparen en problemen voorkomen.

Verschillende soorten verhuizingen

Voor alle soorten verhuizingen kunt u bij ons terecht. Van zakelijk tot particulier en van projecten- of bedrijfsverhuizingen tot emigratie.

Wij bespreken met u de verhuis wensen deze staan voorop. Wij kunnen de spullen voor u inpakken, meubels monteren en indien nodig is opslag ook een mogelijkheid. Het vervoer, uitpakken en monteren van uw spullen is bij ons in vertrouwde handen. Heeft u specifieke wensen? Laat het ons dan weten.

Bij een bedrijfsverhuizing realiseren wij ons dat bepaalde spullen meteen weer in gebruik genomen moeten worden op de plaats van aankomst, op dit punt denken wij graag met u mee.

Welke prijzen hanteert ons verhuisbedrijf Hoorn?

Het berekenen van prijzen hangt van verschillende factoren af. Wij komen vrijblijvend bij u langs, wij zullen u dan ook vragen naar de wensen inpakken van de verhuisdozen of de- en montage meubilair? Daarnaast wordt er gekeken naar de hoeveelheid wat er verhuisd gaat worden. Misschien heeft u kostbare spullen te vervoeren die extra zorg nodig hebben. De afstand tussen de beide locaties telt mee. Wij kijken ook naar de bereikbaarheid op de nieuwe locatie. Na het bezoek zullen wij vrijblijvend een offerte voor uw verhuizing opmaken.

Ons verhuisbedrijf onderscheidt zich op de volgende manieren:

  • Verhuistips
  • We leveren kwaliteit
  • Wij zijn een betrouwbare partner op particuliere en zakelijke markt en hebben jarenlange ervaring in het vak
  • Mogelijkheden voor (tijdelijk) opslag
  • Eigen transport
  • Wij beschikken over alle vakkennis en alle moderne middelen die nodig zijn voor een voorspoedige en efficiënte verhuizing

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Geweldige jongens! Vriendelijk en beleefd. Op de oude locatie was alles binnen 2 uur leeg! Prima geregeld. Echt een aanrader. Je kan precies aangeven wat je wel en wat je niet wil tijdens de verhuizing.

Anita uit Purmerend

Gemiddelde cijfer: 10,0

Geweldig wat een verhuizing. Ik zag er erg tegen op maar die jongenswaren geweldig, moet je zuinig op zijn.

M. uit Oosthuizen

Gemiddelde cijfer: 9,6

Goede werkers. Moesten wat meer lopen omdat bestrating voor pand nog niet klaar was, was geen probleem

Ronald uit Heerhugowaard

Gemiddelde cijfer: 8,9

© 2023 HUUR de VERHUIZER