8,9
Gemiddeld beoordeeld met een 8,9 op basis van 110 reviews
Van A tot Z geregeld tegen scherpe prijzen
Professionele en gediplomeerde verhuizers
Meer dan 40 jaar ervaring in de verhuisbranche

Verhuisbedrijf Alkmaar

/ Verhuisbedrijf Alkmaar


Voor een verhuisbedrijf uit Alkmaar bent u bij ons op het juiste adres!

Bent u van plan om te verhuizen? Dan komt hier veel werk bij kijken.

Verhuisbedrijf Alkmaar zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes georganiseerd wordt. Allerlei spullen moeten worden ingepakt om mee te nemen naar de nieuwe woning en op een zorgvuldige manier worden verplaatst van uw huidige woning naar uw nieuwe onderkomen. Wij helpen u graag met ons 60 jaar ervaring!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ons verhuisbedrijf uit Alkmaar kent deze zaken en als geen ander weten wij in wat voor een stressvolle situatie u zit met uw gezin. Met meer dan 60 jaar ervaring op particuliere en zakelijke markt zijn wij trots op ons verhuisbedrijf in Alkmaar.

Opslag van uw inboedel bij verhuisbedrijf Alkmaar 

Het kan zo zijn dat uw nieuwe woning nog niet volledig afgewerkt is waardoor u niet alle meubels kunt meenemen wat nu? Dat probleem lossen wij op, wij bieden de oplossing dat is (tijdelijke) opslag bij ons verhuisbedrijf in Alkmaar. Onze opslag is zo groot dat we gehele inboedels opslaan wat een perfecte oplossing is wanneer u nog niet in uw nieuwe woning terecht kunt en de oude woning verkocht is.

Verhuisadviseur verhuisbedrijf Alkmaar 

Onze verhuisadviseurs kunnen u precies toelichten wat er allemaal geregeld moet worden om van de ene naar de andere woning te verhuizen. HUURdeVERHUIZER maakt samen met u een checklist zodat er geen dingen worden vergeten. Alles wordt in één keer verhuisd zodat u achteraf rustig de tijd heeft om uw nieuwe woning in te rechten zoals u dat zelf wilt.

Pluspunten verhuisbedrijf Alkmaar 

Ons pluspunt is dat aanvragen snel behandeld worden. Stuurt u ons een aanvraag voor een offerte dan wordt u binnen een dag gebeld om een afspraak in te plannen voor een vrijblijvend taxatiebezoek. De verhuisadviseur die langs komt kijkt naar u wensen en budget op basis hiervan kunt u zelf bepalen wat u wilt.

Voorbeeld wat verhuisbedrijf Alkmaar voor u kan beteken, u kiest voor een complete verhuizing dan wordt echt alles voor u gedaan u wordt ont zorgt, alles wordt ingepakt in verhuisdozen en weer uitgepakt en in de kasten geplaatst en de – en monteren van meubilair denk hierbij aan bedden, linnenkasten ect. of kiest u ervoor om alleen grote stukken te laten verhuizen en de kleine spullen zelf te verhuizen. Voor elk budget kunnen onze verhuisadviseurs een passende offerte maken. 

U zult in ieder geval nooit voor verassingen komen te staan. Ons team in Alkmaar is uiterst klantvriendelijk en wij weten precies wat u wilt.

Aarzel niet en vraag ons een offerte opmaat!

Voor meer informatie over grote en kleine verhuizingen, kunt u altijd even contact met ons verhuisbedrijf Alkmaar opnemen via het offerteformulier en dan zal u heel snel van ons een antwoord ontvangen en om eventueel verder af te spreken zodat u zeer binnenkort veilig en wel in uw nieuwe woning zit. Verhuisbedrijf Alkmaar de betrouwbare partner voor al uw verhuizingen en opslag.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Getagd
“verhuisbedrijf alkmaar”,
“verhuizers alkmaar”,

Geweldige jongens! Vriendelijk en beleefd. Op de oude locatie was alles binnen 2 uur leeg! Prima geregeld. Echt een aanrader. Je kan precies aangeven wat je wel en wat je niet wil tijdens de verhuizing.

Anita uit Purmerend

Gemiddelde cijfer: 10,0

Geweldig wat een verhuizing. Ik zag er erg tegen op maar die jongenswaren geweldig, moet je zuinig op zijn.

M. uit Oosthuizen

Gemiddelde cijfer: 9,6

Goede werkers. Moesten wat meer lopen omdat bestrating voor pand nog niet klaar was, was geen probleem

Ronald uit Heerhugowaard

Gemiddelde cijfer: 8,9

© 2023 HUUR de VERHUIZER