8,9
Gemiddeld beoordeeld met een 8,9 op basis van 110 reviews
Van A tot Z geregeld tegen scherpe prijzen
Professionele en gediplomeerde verhuizers
Meer dan 40 jaar ervaring in de verhuisbranche

Verhuisbedrijf Alkmaar

/ Verhuisbedrijf Alkmaar


Voor een verhuisbedrijf uit Alkmaar bent u bij ons op het juiste adres!

Bent u van plan om te verhuizen? Dan komt hier veel werk bij kijken.

Alles moet tot in de puntjes georganiseerd zijn. Allerlei spullen moeten worden ingepakt om mee te nemen naar de nieuwe woning en op een zorgvuldige manier worden verplaatst van uw huidige plaats naar uw nieuwe onderkomen. Wij helpen u graag met 60 jaar ervaring!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ons verhuisbedrijf uit Alkmaar kent deze zaken en als geen ander weten wij in wat voor een stressvolle situatie u zit met uw gezin. Met meer dan 60 jaar ervaring op particuliere en zakelijke markt zijn wij trots op ons verhuisbedrijf.

Het kan zo zijn dat uw nieuwe woning nog niet volledig afgewerkt is waardoor u niet alle meubels kunt meenemen wat nu? Dat probleem lossen wij op, wij bieden de oplossing dat is (tijdelijke) opslag bij ons verhuisbedrijf in Alkmaar. Onze opslag is zo groot dat we gehele inboedels opslaan wat een perfecte oplossing is wanneer u nog niet in uw nieuwe woning terecht kunt en de oude woning verkocht is.

Wij beschikken over ons eigen transport

HUURdeVERHUIZER uit Alkmaar zorgt niet alleen dat uw meubels naar het nieuwe huis worden vervoerd. Nee ons verhuisbedrijf kan nog zoveel meer betekenen dan alleen het inladen en vervoeren van uw meubilair. Wij beschikken over eigen transport zodat u niet onnodig extra geld moet betalen om het transport uit te besteden. HUURdeVERHUIZER beschikt over voldoende middelen om deze zorg uit handen te nemen.

Ook op administratief vlak is ons verhuisbedrijf een echte kei want onze verhuisadviseurs kunnen u precies toelichten wat er allemaal geregeld moet worden om van de ene naar de andere woning te verhuizen. HUURdeVERHUIZER maakt samen met u een checklist zodat er geen dingen worden vergeten. Alles wordt in één keer verhuisd zodat u achteraf rustig de tijd heeft om uw nieuwe woning in te rechten zoals u dat zelf wilt.

Pluspunten verhuisbedrijf Alkmaar

Ons pluspunt is dat aanvragen snel behandeld worden. Wij vinden het niet fijn als we lang moeten op antwoord en de klant vindt dat zeker niet leuk om tijdens de aanstaande verhuizing zaken te moeten gaan uitstellen. Stuurt u ons een aanvraag voor een offerte dan wordt u binnen een dag gebeld om een afspraak in te plannen voor een vrijblijvend taxatiebezoek.  De taxateur die langs komt kijkt naar u budget en op basis hiervan kunt u zelf bepalen wat u wilt.

Voorbeeld u kiest een complete verhuizing dan wordt echt alles voor u gedaan, alles wordt ingepakt en weer uitgepakt en de – en monteren van meubilair. Wij houden rekening met uw budget want een verhuizing kan nogal voor extra kosten zorgen.

U zult in ieder geval nooit  voor verassingen komen te staan. Ons team is uiterst klantvriendelijk en wij weten precies wat u wilt.

Aarzel niet en vraag ons een offerte opmaat!

Voor meer informatie over grote en kleine verhuizingen, kunt u altijd even contact met ons verhuisbedrijf Alkmaar opnemen via het offerteformulier en dan zal u heel snel van ons een antwoord ontvangen en om eventueel verder af te spreken zodat u zeer binnenkort veilig en wel in uw nieuwe woonst zit. Verhuisbedrijf Alkmaar de betrouwbare partner voor al uw verhuizingen en opslag.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Getagd
“verhuisbedrijf alkmaar”,
,

Geweldige jongens! Vriendelijk en beleefd. Op de oude locatie was alles binnen 2 uur leeg! Prima geregeld. Echt een aanrader. Je kan precies aangeven wat je wel en wat je niet wil tijdens de verhuizing.

Anita uit Purmerend

Gemiddelde cijfer: 10,0

Geweldig wat een verhuizing. Ik zag er erg tegen op maar die jongenswaren geweldig, moet je zuinig op zijn.

M. uit Oosthuizen

Gemiddelde cijfer: 9,6

Goede werkers. Moesten wat meer lopen omdat bestrating voor pand nog niet klaar was, was geen probleem

Ronald uit Heerhugowaard

Gemiddelde cijfer: 8,9

© 2021 HUUR de VERHUIZER