• 072-820 03 86
  • 0229 - 820 397
8,9
Gemiddeld beoordeeld met een 8,9 op basis van 110 reviews
Van A tot Z geregeld tegen scherpe prijzen
Professionele en gediplomeerde verhuizers
Meer dan 40 jaar ervaring in de verhuisbranche

Verhuisbedrijf Alkmaar

/ Verhuisbedrijf Alkmaar


Voor een verhuisbedrijf te Alkmaar bent u bij ons op het juiste adres!

Bent u van plan om binnen afzienbare tijd te verhuizen? Dan komt hier uiteraard veel werk bij kijken.

Alles moet tot in de puntjes georganiseerd zijn. Allerlei spullen moeten worden ingepakt om mee te nemen naar de nieuwe woning en op een zorgvuldige manier worden verplaatst van uw huidige plaats naar uw nieuwe onderkomen. Wij helpen u graag met 60 jaar ervaring!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ons verhuisbedrijf Alkmaar kent deze zaken en als geen ander weten wij in wat voor een stressvolle situatie u zit met uw gezin. Verhuizen alleen al is een heel gedoe en ons verhuisbedrijf Alkmaar kan u daarbij helpen. Als erkent verhuisbedrijf op de particuliere en zakelijke markt met meer dan 60 jaar ervaring zijn wij trots op ons bedrijf.

Soms zitten verhuizers in een situatie waarin ze niet direct alle meubelen kunnen meenemen omdat bijvoorbeeld het nieuwe huis nog niet volledig is afgewerkt. Maar op dat probleem heeft ons verhuisbedrijf Alkmaar een oplossing: in ons verhuisbedrijf Alkmaar is het mogelijk om tijdelijk meubelen op te slaan tegen een zeer voordelig tarief. Zo bent u een tijdje gerust dat er niets aan de meubelen zal komen. Maar niet alleen meubelen kunnen in onze opslagruimte van ons verhuisbedrijf Alkmaar, maar de opslagruimtes zijn groot genoeg voor een hele inboedel in te plaatsen mocht u met plaatsgebrek zitten wat perfect mogelijk is bij een verhuis naar een nieuw huis.

Wij beschikken over ons eigen transport

Het verhuisbedrijf Alkmaar verzorgt niet alleen dat uw meubelen naar uw nieuwe huis worden vervoerd, neen, ons verhuisbedrijf Alkmaar kan nog zoveel meer voor u betekenen dan alleen maar meubels inladen en vervoeren. Wij beschikken over eigen transport zodat u niet onnodig nog eens extra geld moet betalen om het transport uit te besteden. Ons verhuisbedrijf Alkmaar beschikt over voldoende middelen om deze zorg uit uw handen te nemen.

Ook op administratief vlak is ons verhuisbedrijf Alkmaar een echte kei want onze verhuisadviseurs kunnen u precies toelichten wat u nu allemaal moet regelen om van het ene huis te verhuizen naar het andere. Ons verhuisbedrijf Alkmaar maakt samen met een checklist zodat er geen dingen worden vergeten, alles wordt in één keer gedaan zodat u achteraf rustig de tijd heeft om uw nieuwe woont in te richten zoals u dat zelf wilt.

Pluspunten verhuisbedrijf Alkmaar

Het pluspunt van het verhuisbedrijf Alkmaar is dat aanvragen snel worden behandeld. Wij vinden het niet fijn als we lang moeten wachten op antwoord en de klant vindt dat zeker niet leuk om tijdens een verhuizing te moeten gaan uitstellen. Stuurt u ons verhuisbedrijf Alkmaar een offerte dan ontvangt u binnen een dag antwoord van ons. U kan vrijblijvend een afspraak maken met ons verhuisbedrijf Alkmaar en dan bekijken wij samen met u de mogelijkheden van uw aanvraag. Wij kijken wat uw budget is en op basis daarvan kan u zelf bepalen wat u wilt. U heeft het woord en ons verhuisbedrijf Alkmaar voert het uit. Bijvoorbeeld u kiest een complete verhuizing dan wordt echt alles voor u gedaan. Alles wordt netjes ingepakt en dan weer uitgepakt zoals u het wil. Het verhuisbedrijf Alkmaar houdt rekening met uw budgetten want een verhuizing kan nogal extra kosten met zich meebrengen.

U zal in ieder geval bij ons verhuisbedrijf Alkmaar nooit voor verassingen te komen staan want wij werken tegen de voordeligste en laagste prijzen. Iedereen van ons verhuisbedrijf Alkmaar is uiterst klantvriendelijk en wij weten precies wat u wil.

Aarzel niet en vraag ons een offerte opmaat!

Voor meer informatie over grote en kleine verhuizingen, kunt u altijd even contact met ons verhuisbedrijf Alkmaar opnemen via het offerteformulier en dan zal u heel snel van ons een antwoord ontvangen en om eventueel verder af te spreken zodat u zeer binnenkort veilig en wel in uw nieuwe woonst zit. Verhuisbedrijf Alkmaar de betrouwbare partner voor al uw verhuizingen en opslag.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Geweldige jongens! Vriendelijk en beleefd. Op de oude locatie was alles binnen 2 uur leeg! Prima geregeld. Echt een aanrader. Je kan precies aangeven wat je wel en wat je niet wil tijdens de verhuizing.

Anita uit Purmerend

Gemiddelde cijfer: 10,0

Geweldig wat een verhuizing. Ik zag er erg tegen op maar die jongenswaren geweldig, moet je zuinig op zijn.

M. uit Oosthuizen

Gemiddelde cijfer: 9,6

Goede werkers. Moesten wat meer lopen omdat bestrating voor pand nog niet klaar was, was geen probleem

Ronald uit Heerhugowaard

Gemiddelde cijfer: 8,9

© 2019 HUUR de VERHUIZER