8,9
Gemiddeld beoordeeld met een 8,9 op basis van 110 reviews
Van A tot Z geregeld tegen scherpe prijzen
Professionele en gediplomeerde verhuizers
Meer dan 40 jaar ervaring in de verhuisbranche

Verhuisbedrijf Alkmaar

/ Verhuisbedrijf Alkmaar


Verhuisbedrijf Alkmaar – uw betrouwbare partner voor al uw verhuizingen

Een verhuizing kan een zeer stressvolle gebeurtenis zijn voor zowel particulieren als bedrijven. Er zijn verschillende factoren waarmee rekening gehouden moet worden, zoals inpakken, transport, opslag en het monteren van meubels. Huur de Verhuizer is hier om u te helpen met meer dan 40 jaar ervaring en uitstekende service.

Ons verhuisbedrijf uit Alkmaar is erop gericht om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij begrijpen dat een verhuizing een van de grootste gebeurtenissen in uw leven is en dat het belangrijk is om alles tot in de puntjes te regelen. Bij Huur de Verhuizer hebben we een team van deskundige verhuizers die u kunnen helpen bij alle aspecten van uw verhuizing.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Inboedelopslag bij verhuisbedrijf Alkmaar

Huur de Verhuizer uit Alkmaar biedt ook opslagfaciliteiten voor uw inboedel. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat uw nieuwe woning nog niet volledig klaar is of dat u tijdelijk naar een kleinere woning gaat en niet alle meubels mee kunt nemen. In dat geval bieden wij opslagruimte voor uw inboedel. Onze opslagruimte is groot genoeg om uw gehele inboedel op te slaan. Dit is een perfecte oplossing als u nog niet in uw nieuwe woning terecht kunt en uw oude woning al verkocht is.

Verhuisadviseur bij verhuisbedrijf Alkmaar

Onze verhuisadviseurs zijn er om u te helpen bij uw verhuizing. Zij kunnen u precies vertellen wat er allemaal geregeld moet worden en samen met u een checklist maken zodat er niets wordt vergeten. Zo kunt u erop vertrouwen dat alles in één keer wordt verhuisd en dat u na de verhuizing rustig de tijd heeft om uw nieuwe woning in te richten zoals u dat zelf wilt.

Pluspunten van Huur de Verhuizer

Een van de pluspunten van Huur de Verhuizer uit Alkmaar is dat wij snel reageren op aanvragen. Wanneer u een offerte aanvraagt, wordt u binnen een dag gebeld om een afspraak te maken voor een vrijblijvend taxatiebezoek. Onze verhuisadviseur komt bij u langs en kijkt naar uw wensen en budget. Op basis hiervan kan u bepalen wat u wilt en kunnen wij een passende offerte maken. Of u nu kiest voor een complete verhuizing waarbij alles voor u wordt gedaan, of alleen de grote stukken laat verhuizen en de kleine spullen zelf verhuist, voor elk budget hebben wij een passende oplossing. Zo weet u zeker dat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Onze klantvriendelijke en ervaren team in Alkmaar is er om u te helpen bij uw verhuizing en opslagbehoeften. Wij begrijpen dat

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Getagd
“verhuisbedrijf alkmaar”,
,

Geweldige jongens! Vriendelijk en beleefd. Op de oude locatie was alles binnen 2 uur leeg! Prima geregeld. Echt een aanrader. Je kan precies aangeven wat je wel en wat je niet wil tijdens de verhuizing.

Anita uit Purmerend

Gemiddelde cijfer: 10,0

Geweldig wat een verhuizing. Ik zag er erg tegen op maar die jongenswaren geweldig, moet je zuinig op zijn.

M. uit Oosthuizen

Gemiddelde cijfer: 9,6

Goede werkers. Moesten wat meer lopen omdat bestrating voor pand nog niet klaar was, was geen probleem

Ronald uit Heerhugowaard

Gemiddelde cijfer: 8,9

© 2023 HUUR de VERHUIZER