8,9
Gemiddeld beoordeeld met een 8,9 op basis van 110 reviews
Van A tot Z geregeld tegen scherpe prijzen
Professionele en gediplomeerde verhuizers
Meer dan 40 jaar ervaring in de verhuisbranche

Seniorenverhuizingen

/ Seniorenverhuizingen


“Woonzorggroep Samen”

Zijn er praktijkvoorbeelden waarom jullie als zorginstelling voor verhuisbedrijf Huur de Verhuizer kiezen?

Het verhuisbedrijf Huur de Verhuizer is al bij meerdere kleine verhuizingen bij ons in beeld gekomen en bij de komst van een grote verhuizing kwamen zij met hun plan het beste uit de bus. Dit hebben zij meer als waargemaakt en vandaar dat ik nu al meerdere malen gebruik heb gemaakt van jullie.

De voorbereiding is het halve werk, dit is dus ook erg degelijk, allereerst schouw op locatie en de wensen in kaart brengen, vanuit daar ook aangeven wat mogelijk is en eerlijk passend bij de doelgroep. Ze hebben ervaring met de doelgroep, weten wat het betekent qua impact voor de bewoners maar ook de mantelzorgers en alle hulp die we hebben.

Duidelijke afspraken maken wie er op de vertrekkende locatie het aanspreekpunt is en wie op de ontvangende locatie. Lijnen kort en duidelijk.

Ook na de verhuizing is er tijd voor een evaluatie zodat de tips en de tops meegenomen worden in een volgend project.

Wat zijn voor bewoners de grootste zorgen voorafgaand aan een verhuizing en hoe speelt Huur de Verhuizer daarop in?

Komt alles heel over, kan ik alles weer vinden? Moet ik zelf inpakken, is het klaar op mijn verhuisdag? Vaak de hele praktische zaken.

Van tevoren vindt er ene duidelijk communicatie plaats, wat doet het verhuisbedrijf, wat doet de familie zelf. Alles moet goed in kaart worden gebracht zodat de verwachtingen duidelijk zijn.

Tips aan alle omstanders tav verhuizen en inpakken worden vanuit de ervaring gegeven. Tijdens de verhuizingen die ik heb mogen doen met hen is er door toedoen vand e verhuizers niets gesneuveld, dat zegt wel iets over de securiteit waarmee wordt gewerkt.

Door duidelijk te zijn wat er wel of niet kan lukt de planning op de dag ook en mocht het iets uit de pas lopen, is er snel bijgeschakeld met extra handen hulp.

Hoe kijken de bewoners terug op de verhuisdag?

Natuurlijk als intensief, verhuizen is natuurlijk heel ingrijpende ne zeker voor onze doelgroep, maar ook als heel goed. De tip die we van het bedrijf kregen was de bewoners er niet bij, vertrekken voor een dag je uit en komen terug in een ingericht appartement.

Hoe gaan de verhuizers om met de bewoners?

Rustig, begripvol, luisterend oor. Weten met welke doelgroep ze te maken hebben.

Waaraan kun je merken dat het echte ‘zorgverhuizers’ zijn?

Goede voorbereiding, vragen naar wensen doelgroep, tips tav het zorgverhuizen ook van de hulpmiddelen etc..

Nemen veel ervaring mee uit eerdere verhuizingen.

Wat doen de verhuizers voor jullie wat jullie niet hadden verwacht voorafgaand aan de verhuizing?

Echt heel erg de tijd nemen voor de wensen die er zijn vanaf de werkvloer, luisteren en ook leren van de zaken samen die beter kunnen. Samen optrekken in het traject. Zijn de verhuisdagen allemaal onderdeel van de verhuizing en dus ook locatie.

In de voorbereiding ook meedenken wat voor ons handig is in de communicatie.

Stoere mannen, stuk voor stuk maar echt met heel veel oog voor de persoon waar ze het voor doen. Iets met ruwe bolster blanke pit 🙂

Geweldige jongens! Vriendelijk en beleefd. Op de oude locatie was alles binnen 2 uur leeg! Prima geregeld. Echt een aanrader. Je kan precies aangeven wat je wel en wat je niet wil tijdens de verhuizing.

Anita uit Purmerend

Gemiddelde cijfer: 10,0

Geweldig wat een verhuizing. Ik zag er erg tegen op maar die jongenswaren geweldig, moet je zuinig op zijn.

M. uit Oosthuizen

Gemiddelde cijfer: 9,6

Goede werkers. Moesten wat meer lopen omdat bestrating voor pand nog niet klaar was, was geen probleem

Ronald uit Heerhugowaard

Gemiddelde cijfer: 8,9