8,9
Gemiddeld beoordeeld met een 8,9 op basis van 110 reviews
Van A tot Z geregeld tegen scherpe prijzen
Professionele en gediplomeerde verhuizers
Meer dan 40 jaar ervaring in de verhuisbranche

Tips voor het inpakken van breekbare items tijdens een verhuizing

/ Tips voor het inpakken van breekbare items tijdens een verhuizing


Een verhuizing kan een stressvolle ervaring zijn, vooral als het gaat om het inpakken van delicate items zoals glaswerk, porselein en spiegels. Het laatste wat je wilt, is dat je geliefde breekbare spullen beschadigd raken tijdens het verhuisproces. Gelukkig zijn er een aantal eenvoudige tips en trucs die je kunt volgen om ervoor te zorgen dat je breekbare items veilig en onbeschadigd op hun nieuwe bestemming aankomen.

Ik heb een vraag

  1. Gebruik de juiste verpakkingsmaterialen: Investeer in hoogwaardige verpakkingsmaterialen zoals noppenfolie, inpakpapier, verhuisdekens en stevige kartonnen dozen. Deze materialen bieden de beste bescherming voor je breekbare items tijdens het transport. De verpakkingsmaterialen kunt u bij ons kopen https://www.huurdeverhuizer.nl/verhuispakketten/ 

  2. Inpakpapier is je beste vriend: Wikkel elk breekbaar item afzonderlijk in met inpakpapier om ze te beschermen tegen schokken en stoten. Zorg ervoor dat elk item goed is omwikkeld met inpakpapier dit wordt gebruikt voor optimale bescherming.

  3. Vul lege ruimtes op: Plaats gevulde verhuisdozen met breekbare items niet te los in de verhuisdozen. Vul eventuele lege ruimtes op met inpakpapier, handdoeken of kleding om te voorkomen dat de items verschuiven tijdens het transport.

  4. Markeer de dozen als breekbaar: Gebruik stickers om duidelijk op elke doos aan te geven dat deze breekbare inhoud bevat. Dit zal de verhuizers waarschuwen om extra voorzichtig te zijn bij het hanteren van deze dozen.

  5. Zet platte voorwerpen rechtop: Als je spiegels of schilderijen wilt verhuizen, zet deze dan rechtop in plaats van plat. Zorg ervoor dat ze goed zijn ingepakt met inpakpapier of noppenfolie als de schilderijen of spiegels te groot zijn voor een verhuisdoos mag u deze laten hangen onze verhuizers nemen hiervoor een schilderijen box mee om breuken te voorkomen.

  6. Professionele verhuisdozen: Verhuisdozen zijn essentieel voor een veilige verhuizing. Professionele dozen zijn steviger en hebben een draagvermogen tot 40 kg, en groter, speciaal ontworpen voor het transporteren van huisraad. Garderobe verhuisdozen zijn handig voor kleding op hangers. Ze maken het verhuisproces eenvoudiger en veiliger. Verhuisbedrijven bieden speciale dozen voor verschillende soorten spullen.
  7. Wees voorzichtig bij het tillen en verplaatsen: Til breekbare items altijd met beide handen op en vermijd het dragen van te veel items tegelijk. Wees voorzichtig bij het verplaatsen van de dozen en vermijd scherpe bochten of abrupte bewegingen.

  8. Huur professionele verhuizers in: Als je twijfelt over je vermogen om breekbare items veilig te verhuizen, overweeg dan om professionele verhuizers in te huren. Ze hebben de expertise en ervaring om delicate items veilig te verpakken en te verplaatsen.

Het inpakken van breekbare items vereist zorgvuldige planning en aandacht voor detail, maar met de juiste voorbereiding kunnen ze veilig en onbeschadigd op hun nieuwe bestemming aankomen. Volg deze tips en geniet van een stressvrije verhuizing!

Vraag uw gratis offerte aan!

Bij ons kunt u een gratis offerte aanvragen via onze website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en maken vrijblijvend een afspraak voor een offerte bezoek bij u thuis. De afgesproken prijs is bij ons heilig, dus u kunt erop vertrouwen dat er geen onverwachte kosten zullen zijn. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar verhuisbedrijf in Heerhugowaard of verhuizers in Heerhugowaard, dan bent u bij Huur de Verhuizer aan het juiste adres. Bekijk ook onze referenties en lees de reviews van tevreden klanten. Lees de reviews

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Geweldige jongens! Vriendelijk en beleefd. Op de oude locatie was alles binnen 2 uur leeg! Prima geregeld. Echt een aanrader. Je kan precies aangeven wat je wel en wat je niet wil tijdens de verhuizing.

Anita uit Purmerend

Gemiddelde cijfer: 10,0

Geweldig wat een verhuizing. Ik zag er erg tegen op maar die jongenswaren geweldig, moet je zuinig op zijn.

M. uit Oosthuizen

Gemiddelde cijfer: 9,6

Goede werkers. Moesten wat meer lopen omdat bestrating voor pand nog niet klaar was, was geen probleem

Ronald uit Heerhugowaard

Gemiddelde cijfer: 8,9