8,9
Gemiddeld beoordeeld met een 8,9 op basis van 110 reviews
Van A tot Z geregeld tegen scherpe prijzen
Professionele en gediplomeerde verhuizers
Meer dan 40 jaar ervaring in de verhuisbranche

Verhuisbedrijf Heerhugowaard

/ Verhuisbedrijf Heerhugowaard


Huur de Verhuizer is een professioneel verhuisbedrijf in Heerhugowaard dat zowel op de zakelijke als particuliere markt actief is. Als u op zoek bent naar verhuizers in Heerhugowaard, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen dat verhuizen een ingrijpende gebeurtenis is en dat er veel werk bij komt kijken. Ons gespecialiseerde team weet precies wat er geregeld moet worden om u snel te laten genieten van uw nieuwe woning.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bij ons kunt u terecht voor zowel bedrijfsverhuizingen als particuliere verhuizingen. Samen met u maken wij een gedetailleerd plan voor de verhuizing. Met ruim 40 jaar ervaring in verhuizen en advies, kunt u erop vertrouwen dat alles tot in de detail voorbereid wordt.

Hebt u opslagruimte tekort, geen probleem?

Het kan voorkomen dat niet alle meubels en inboedels meteen meegenomen kunnen worden. Bij Huur de Verhuizer kunt u tijdelijke opslagruimte huren voor uw spullen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw meubels tijdens de opslagperiode.

Internationaal verhuizen

Bij ons kunt u ook terecht voor internationale verhuizingen. Onze taxateurs kunnen u precies vertellen wat er geregeld moet worden en waar u op moet letten. Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, ook als u naar de andere kant van de wereld verhuist.

Eigen transport

Wij verzorgen ons eigen transport, waardoor u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Wij zijn het beste verhuisbedrijf in Nederland omdat wij luisteren naar wat onze klanten willen en dankzij onze kennis van meer dan 40 jaar kunnen wij bijsturen waar nodig. Wij zorgen ervoor dat uw inboedel zo spoedig mogelijk wordt verhuisd.

Vraag uw gratis offerte aan!

Bij ons kunt u een gratis offerte aanvragen via onze website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en geven u een prijsindicatie. De afgesproken prijs is bij ons heilig, dus u kunt erop vertrouwen dat er geen onverwachte kosten zullen zijn. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar verhuisbedrijf in Heerhugowaard of verhuizers in Heerhugowaard, dan bent u bij Huur de Verhuizer aan het juiste adres. Bekijk ook onze referenties en lees de reviews van tevreden klanten. Lees de reviews

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Getagd
,
,

Geweldige jongens! Vriendelijk en beleefd. Op de oude locatie was alles binnen 2 uur leeg! Prima geregeld. Echt een aanrader. Je kan precies aangeven wat je wel en wat je niet wil tijdens de verhuizing.

Anita uit Purmerend

Gemiddelde cijfer: 10,0

Geweldig wat een verhuizing. Ik zag er erg tegen op maar die jongenswaren geweldig, moet je zuinig op zijn.

M. uit Oosthuizen

Gemiddelde cijfer: 9,6

Goede werkers. Moesten wat meer lopen omdat bestrating voor pand nog niet klaar was, was geen probleem

Ronald uit Heerhugowaard

Gemiddelde cijfer: 8,9