Zakelijk

Stilstand is achteruitgang
Iedere dag dat uw bedrijf niet productief is kost geld. Bij een bedrijfsverhuizing is het daarom van groot belang dat de verhuizing zo snel en efficiënt mogelijk wordt uitgevoerd. HUURdeVERHUIZER heeft de kennis, ervaring, connecties en het verhuismaterieel om uw bedrijfsverhuizing tot in de puntjes te verzorgen.

Verhuisadviseur
Het transporteren van bedrijfs- en productiemiddelen vormt slechts een deel van het totale verhuisproces. Er komt veel meer bij kijken: inpakken van de administratie en archieven, demonteren van meubilair en vele andere zaken. Sommige spullen moeten direct weer beschikbaar zijn op de plaats van bestemming. Denk bijvoorbeeld aan de lopende administratie. HuurdeVerhuizer is de rechterhand voor uw bedrijfsverhuizing.

Intern en extern verhuizen
Daarbij maakt het niet uit of de verhuizing een gevolg is van een interne reorganisatie of dat u uw bedrijf verplaatst naar een andere vestiging. HUURdeVERHUIZER helpt daarbij : wij demonteren en monteren de werkplekken, verzorgen de afvoer van overtollig meubilair, dragen zorg voor het vervoer van de archieven en vele andere zaken. Laat het verhuizen over aan ons, dan kunnen uw mensen verder met hun eigen werkzaamheden.

Wij staan u graag te woord
Onderstaande adviseurs helpen u graag
Jacco Scholten
Regio Alkmaar, Heerhugowaard en Schagen
T: 072 - 820 038 6
Alexander Kleijn
Regio Purmerend, Hoorn en Medemblik
T: 0229 - 820 397
Maak uw keuze en klik: