Verhuistips

Verhuizen doen wij iedere dag. En net als u willen wij dat de verhuizing zo goed mogelijk verloopt Daarom geven wij u een aantal verhuistips, die ervoor zorgen dat de verhuizing voorspoedig verloopt.

Verhuisdozen
Voor het inpakken van uw inboedel krijgt u van ons verhuisdozen ter beschikking. Probeer alle kleine goederen in de verhuisdozen in te pakken. Wilt u er bij het inpakken van de dozen op letten dat de dozen aan de bovenkant nog goed gesloten kunnen worden. Dit maakt het laden van de inboedel een stuk prettiger. Uiteraard is dit niet altijd mogelijk. Dit is geen probleem als er maar niet te veel open dozen zijn. Op de dozen staan etiketten waarop u kunt schrijven wat er in de doos zit.

Tevens is het verstandig om op de doos te vermelden waar de doos moet komen te staan. Dat kunt u het beste doen door iedere kamer in het nieuwe huis een nummer of naam te geven . Op die manier weten wij waar de dozen komen te staan in het nieuwe huis. Voor breekbare zaken die niet in dozen passen, zoals spiegels en schilderijen, hebben wij speciale dozen mee. Deze breekbaren kunt u het beste op hun plaats laten staan / hangen.

De verhuizers hebben daar de oplossing voor.

Wij staan u graag te woord
Onderstaande adviseurs helpen u graag
Jacco Scholten
Regio Alkmaar, Heerhugowaard en Schagen
T: 072 - 820 038 6
Alexander Kleijn
Regio Purmerend, Hoorn en Medemblik
T: 0229 - 820 397
Impressies
Klik op de afbeelding voor een vergroting