Particulier

Wij begrijpen dat verhuizen voor de meeste mensen geen pretje is.
HUURdeVERHUIZER kan het verhuizen voor u zo aangenaam mogelijk maken.

Elke verhuizing die we uitvoeren begint daarom met een vrijblijvend taxatie bezoek. Daarin spreken we duidelijk af wat u zelf wilt doen en wat wij voor u kunnen doen. Vervolgens ontvangt u onze offerte.
We kunnen alles voor u doen: van het inpakken en verhuizen van uw hele inboedel tot en met alles uitpakken en op de juiste plek neerzetten in uw nieuwe woning. Maar de verhuizing kan zich ook beperken tot slechts een aantal stukken meubilair. Wat wij ook overeenkomen, we gaan zorgvuldig om met uw eigendommen. Uiteraard is het ook mogelijk de demontage en montage van meubilair door ons uit te laten voeren. Voor dit alles worden enkel ervaren en gediplomeerde verhuizers ingezet.

Opslag
Gaat u verbouwen? Of heeft u bepaalde spullen een tijd lang niet nodig? Bij HUURdeVERHUIZER kunt u uw inboedel veilig in containers opslaan. Daarvoor beschikken we over stofvrije opslagruimtes waarin ook de temperatuur en luchtvochtigheid worden bewaakt. Uiteindelijk krijgt u uw inboedel weer net zo terug als u ze bij ons hebt achtergelaten. We slaan goederen op voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Wij staan u graag te woord
Onderstaande adviseurs helpen u graag
Jacco Scholten
Regio Alkmaar, Heerhugowaard en Schagen
T: 072 - 820 038 6
Alexander Kleijn
Regio Purmerend, Hoorn en Medemblik
T: 0229 - 820 397
Maak uw keuze en klik: